top of page

Jolly Phonics Workshop


Новоселицька гімназія стала однією із шести шкіл області, які отримали комплект автентичних навчально-методичних посібників для 1-2 класів на суму близько 1000 євро!!!

10 лютого на базі Чернівецького інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся тренінг для вчителів англійської мови, які стануть першопрохідцями унікальної програми Jolly Phonics в області. Курс розрахований на дітей від 4-6 років, основою якого є фонетичний метод (діти вивчають звуки для правильного читання та написання слів). Особливістю даної методики є те, що дітям абсолютно не потрібно вивчати алфавіт для того, щоб почати читати і навіть писати англійською.

Тренер Британської Ради місіс Корал Джордж провела блискучий майстер-клас про способи застосування методики Jolly Phonics та особливості роботи з українськими дітками. Це був неоціненний досвід!

Окрема подяка НМЦ іноземних мов та міжнародних відносин інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області та особисто Куриш Світлані Михайлівні за організацію та надання можливості бути однією із «пілотних шкіл», які впроваджуватимуть новий підхід у вивченні англійської мови з малюками.


Featured Posts
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page